Werken in het
beroepsonderwijs

Heb jij zin om onze studenten wegwijs te maken in het beroep van hun dromen? Maak er je werk van. Word bijvoorbeeld docent. Zij-instromer?
Geen probleem. Curio leidt je op.

Werken in het beroepsonderwijs

Heb je hart voor
het onderwijs?

Heb je hart voor onderwijs? Dan zit je bij Curio op de goede plek. Wij geloven in leren door te doen, te ontdekken en te experimenteren. Dat geldt voor de jongeren die bij ons hun vmbo of mbo doen. Maar ook voor onze medewerkers. Zo kun je Curio pionier worden. Je mag dan een jaar lang aan de slag met jouw eigen onderwijs(innovatie) idee. Of maak er iets moois van met Curio leerlabs: samen met het bedrijfsleven, docenten en wetenschappers pak je een maatschappelijk of onderwijskundig probleem aan. Zo blijf je je leven lang nieuwsgierig naar de wereld om je heen.

Werken en leren van elkaar

Werken en leren van elkaar

De Curio Academie ondersteunt jou in jouw groei, persoonlijk en professioneel. Onder het motto ‘liefde voor leren’ bieden we het hele jaar door tientallen trainingen. Bij Curio hebben we veel medewerkers met heel veel vakkennis. Zonde om daar niks mee te doen. Grote kans dat er een Curio docent, leerkracht of ondersteuner voor de groep staat van de training of workshop van jouw keuze. Zo werken we samen en leren we van elkaar. Waar nodig vliegen we natuurlijk ook vakkennis van buiten Curio in.

Recruiters koffiemomentje en voorlichtingsbijeenkomsten

Recruiters koffiemomentje en voorlichtingsbijeenkomsten

Curio is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. We maken dan ook graag kennis met jou. Tijdens een goed gesprek in een ontspannen sfeer. Daarvoor houden onze recruiters regelmatig een speciaal koffiemoment. Zij kunnen al je vragen beantwoorden over werken bij Curio. En ze vertellen je graag meer over onze vacatures en arbeidsvoorwaarden. Ook organiseren wij regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten.

Hieronder staan de mogelijkheden waarin wij graag kennis met jou maken.