Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Werken bij Curio en de VOG

Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige VOG inleveren. Dit geldt voor alle medewerker die in dienst komen bij Curio (inclusief stagiaires) en ook voor medewerkers die door ons worden ingeleend, zoals ZZP'ers en interimmers, zowel in de ondersteuning als het in het primaire proces. De VOG met screeningsprofiel "60 - Onderwijs" dient uiterlijk één dag voor de datum in dienst bij ons aanwezig te zijn. 

Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs. Zonder een geldige VOG kun je niet van start. 

Dit heb je nodig om een VOG aan te vragen

Voor het aanvragen van een VOG heb je het volgende nodig:

  • Burgerservicenummer
  • Gebruikersnaam en wachtwoord DigiD
  • Emailadres

Voor de betaling dien je te beschikken over een bankrekening die is aangesloten op IDEAL of een mogelijkheid tot betaling via PayPal of creditcard.

Aanvragen VOG

Ga naar www.vog-aanvraag.nl en vraag direct de VOG aan. Kies bij de vraag "Weet u op welke profielen u gescreend moet worden?" voor ja en kies vervolgens voor specifiek screeningsprofiel en vervolgens voor "60 - Onderwijs". De kosten van de VOG-aanvraag kun je na jouw indiensttreding bij ons declareren.