Open sollicitatie docent Engels

Wij dagen iedere leerling/student uit om het beste uit zichzelf te halen. Zowel persoonlijk als in hun vakmanschap. Door ons aantrekkelijk onderwijs, zijn zij klaar voor de toekomst. Op deze manier kunnen onze leerlingen/studenten blijven groeien. Een leven lang.
Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als docent Engels lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze studenten/leerlingen. Dit doe je door middel van het creëren van een veilig en uitdagend leerklimaat. Je zorgt ervoor dat jouw lessen aansluiten bij de beroepspraktijk. Als docent bij Curio ben je natuurlijk een ware expert op jouw vakgebied. Maar daarnaast kan je op een creatieve manier de stof overbrengen (didactiek) en coach en begeleid je graag jongeren (pedagogiek).
 
Je hebt een signalerende functie waarin de leerling/student centraal staat. Samen met collega’s zorg je voor de benodigde begeleiding aan de leerling/ student. Eventueel ben je ook mentor van een klas. Als mentor heb je met jouw groep veelvuldig contact en begeleid je hen op diversen gebieden.

Wie ben jij?

Je weet jouw vak op een creatieve manier over te brengen en prikkelt hierbij de nieuwsgierigheid van onze leerling/ studenten. Je maakt hierbij bijvoorbeeld gebruik van nieuwe (digitale) tools of je bedenkt een andere manier om jouw les beter te laten aansluiten bij onze doelgroep . Je ziet het als een uitdaging om het leerrendement te vergroten. Hierbij zoek je ook de aansluiting met het bedrijfsleven.

Je hebt aantoonbare affiniteit met het beroepsonderwijs. Je hebt een goede dag gehad als je onze leerlingen/studenten weer een stapje verder hebt gebracht in hun (persoonlijke) ontwikkeling.
Onze kernwaarden: nieuwsgierig, deskundig en zelfbewust passen jou dan ook als een jas.

 Verder:

 • Ben je in het bezit van een tweede graads bevoegdheid voor Engels;
 • Heb je ervaring met het begeleiden/coachen van jongeren/studenten;
 • Heb je ervaring met het geven van online lessen/ hybride onderwijs;
 • Werk je graag samen met jouw collega’s om het beste uit onze leerlingen/studenten te halen;

Wat bieden wij?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen. En om mee te denken over en werken aan onderwijsinnovaties. We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Via onze Curio academie zijn er cursussen, trainingen en workshops beschikbaar om jezelf een loopbaan lang te blijven ontwikkelen.

Daarnaast bieden wij:

 • Salaris maximaal €4.429,- bij een fulltime dienstverband; 
 • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een thuiswerkregeling en een bijdrage in de (aanvullende) ziektekostenverzekering;
 • Goede pensioenopbouw bij ABP;
 • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.

Wie zijn wij?

Curio is de beroepsopleider van de regio. Daarom geloven wij dat elke jongere en volwassene die bij ons studeert, recht heeft op goed onderwijs dat perfect aansluit bij de arbeidsmarkt.
Wij verbinden het beroepsonderwijs met de beroepspraktijk in de regio West Brabant.

Wij helpen leerlingen en studenten zich te ontwikkelen tot:

 • Nieuwsgierige (wereld) burgers;
 • Deskundige en wendbare professionals;
 • Zelfbewuste, kritische individuen.

Onze vmbo-scholen vind je van Andel tot in Halsteren. Daarnaast hebben wij het mbo in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.
Wij helpen om onze leerlingen en het beste uit zichzelf te halen. Hoe oud ze ook zijn. Zodat de regio dat ook kan doen. Wij zijn de beroepsopleider van West-Brabant.

Wat vragen wij?

Toelichting op sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Monique Buitelaar, Vakspecialist Arbeidsmarkt en Recruitment.

Functiegegevens

Contactgegevens contactpersoon

Contactgegevens vacaturehouder

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Wij vragen onze nieuwe medewerkers om voor indiensttreding een geldige VOG in te leveren. Online screening, via zoekmachines en sociale media, kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure
Alleen sollicitaties via www.werkenbijcurio.nl worden in behandeling genomen. 
Sollicitaties via de mail, Indeed of andere vacaturewebsites zullen niet worden meegenomen in de procedure.