Docent Werktuigbouwkunde (Open Sollicitatie)

Ben jij die Werktuigbouwkundige die zich wil laten omscholen tot Docent? Lees dan snel verder en neem contact met ons op!

Wat ga je doen?

Met jouw kennis en kunde weet jij onze studenten werktuigbouw op te leiden tot echte vakmensen. Zij gaan aan de slag als constructiewerkers en tekenaars.  Je geeft zowel theoretische als praktijklessen aan onze niveau 2 t/m 4 mbo studenten (zowel bbl als bol). Je gaat ze leren ontwerpen en tekeningen leren lezen en je geeft les in polytechniek. Daarnaast kunnen de leerlingen de keuze maken in een verdieping in lastechniek, digitale vaardigheden en een verdieping in techniek. 
Naast jouw kennis en ervaring heb je een duidelijk visie hoe je de lessen interessant kunt maken voor studenten. Dit doe je door onder andere de ontwikkelingen in het bedrijfsleven nauwlettend in de gaten te houden en jouw lesmateriaal hier op aan te passen. Tevens ben je BPV (Beroepspraktijkvorming) begeleiding, mentor en studiebegeleider. In nauwe samenwerking met collega’s haal jij het beste uit onze studenten. 

Wie ben jij?

Je bent benieuwd naar de persoon achter de student en zet jezelf in voor hun persoonlijke ontwikkeling. Jij weet onze studenten te boeien met jouw passie voor werktuigbouwkunde. Je 
Dat je vakdidactisch en pedagogisch goed onderlegd bent, is vanzelfsprekend. Van nature ben je nieuwsgierig aangelegd om nieuw onderwijsmateriaal te ontwikkelen die aansluit bij de beroepspraktijk.
Verder:
-Ben je in het bezit van een tweede graad bevoegdheid werktuigbouwkunde of een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift. Ook als je nog in opleiding bent nodigen wij je van harte uit om te solliciteren;
-Heb je ervaring met het werken in een 3-D tekenprogramma (Inventor of Solid Works);
-Heb je affiniteit met onze doelgroep en je kunt je inleven in hun leefwereld.

Wat bieden wij?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen.
We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Daarnaast bieden wij:

  • Salaris maximaal €4429;
  • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
  • Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
  • Bijdrage in (aanvullende) ziektekostenverzekering;
  • Goede pensioen opbouw bij ABP;
  • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.

 Loop je liever eerst een keer mee? Onze collega's staan graag klaar om je wegwijs te maken binnen Curio. Neem hiervoor contact op met Hedie Klaassen via recruitment@curio.nl.

Wie zijn wij?

Onze ambitie is zorgen dat onze studenten en leerlingen kansrijk en wendbaar zijn op het moment dat ze klaar zijn met hun opleiding, zodat ze zijn voorbereid op de flexibele arbeidsmarkt van de toekomst.
Onze vmbo-scholen vind je van Andel tot in Halsteren. Daarnaast hebben wij het mbo. Dat vind je in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.
Wij helpen om onze leerlingen en het beste uit zichzelf te halen. Hoe oud ze ook zijn. Zodat de regio dat ook kan doen. Wij zijn de beroepsopleider van West-Brabant.

Wat vragen wij?

Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Klik hier voor meer informatie over de VOG.

Toelichting op sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Hedie Klaassen, vakspecialist recruitment.

Functiegegevens

Contactgegevens contactpersoon

Contactgegevens vacaturehouder

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Online screening, via zoekmachines en sociale media, kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Alleen sollicitaties via www.werkenbijcurio.nl worden in behandeling genomen.
Sollicitaties via de mail, Indeed of andere vacaturewebsites zullen niet worden meegenomen in de procedure.