Docent NT2 nieuwkomers ST/isk/0060)

Ben jij die bevlogen NT2 docent met ervaring met nieuwkomers tussen de 12 en 20 jaar? Lees dan verder en reageer!

Wat ga je doen?

Als docent NT2, anderstaligen nieuwkomers van 12 tot 20 jaar ben je een onderwijsspecialist, die beschikt over een brede deskundigheid in het voortgezet onderwijs en in dit vakgebied en die het totale leerarrangement in beeld heeft. Je bent in staat om op basis van analyse van de brede context leerarrangementen dusdanig samen te stellen en vorm te geven dat de transfer naar de relevante beroepspraktijk wordt gerealiseerd. Daarbij heb je een belangrijke rol bij de begeleiding en facilitering van leerlingen tijdens hun studieloopbaan. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in het werkveld ten behoeve van de onderwijsuitvoering naar onderwijsmateriaal, je onderhoudt de relatie met het werkveld, je werkt aan de onderwijsontwikkeling, je stelt integratieve toetsen samen, je neemt ze af en beoordeelt ze.

Wie ben jij?

Naast een relevant HBO diploma (PABO-diploma of 2e graads lesbevoegdheid) bij voorkeur ook recente werkervaring als (vmbo-)docent. Kennis van/ervaring met NT2 is een pré. Verder ben je in staat om in te spelen op vernieuwingen in het onderwijs en werk jij het liefst in een professionele cultuur waarin integriteit en zelfontwikkeling een belangrijke rol spelen. Daarnaast heb je ervaring in onderwijsuitvoering en het samenstellen, ontwerpen en ontwikkelen van onderwijsprogramma’s en taken. Belangrijke competenties zijn:

• Begeleiden, faciliteren, motiveren en stimuleren van leerlingen;
• Resultaatgericht;
• Vaardig in groepsmanagement;
• Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
• Analyseren van ontwikkel- en leervragen;
• Kunnen samenwerken met collega’s

Je hebt contact met leerlingen (evt. ouders) om de studieloopbaandoelstellingen van de leerling te bereiken. Ook heb je contact met je leidinggevende, teamleden en collega’s over onderwijsontwikkeling, -uitvoering en -organisatie en je eigen professionele ontwikkeling. Tevens onderhoud je contact met het werkveld over relevante ontwikkelingen.

Wat bieden wij?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen.
We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt.

Daarnaast bieden wij:

· Salaris maximaal € 4.429,00;
· Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
· Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
· Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
· Bijdrage in (aanvullende) ziektekostenverzekering;
· Goede pensioen opbouw bij ABP;
· Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.

Wie zijn wij?

Onze ambitie is zorgen dat onze studenten en leerlingen kansrijk en wendbaar zijn op het moment dat ze klaar zijn met hun opleiding, zodat ze zijn voorbereid op de flexibele arbeidsmarkt van de toekomst.
Onze vmbo-scholen vind je van Andel tot in Halsteren. Daarnaast hebben wij het mbo. Dat vind je in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.
Wij helpen om onze leerlingen en het beste uit zichzelf te halen. Hoe oud ze ook zijn. Zodat de regio dat ook kan doen. Wij zijn de beroepsopleider van West-Brabant.

Wat vragen wij?

Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Klik hier voor meer informatie over de VOG.

Toelichting op sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Rogier Raeijmaekers, onderwijsmanager.

Functiegegevens

Contactgegevens contactpersoon

Contactgegevens vacaturehouder

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Online screening, via zoekmachines en sociale media, kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Alleen sollicitaties via www.werkenbijcurio.nl worden in behandeling genomen.
Sollicitaties via de mail, Indeed of andere vacaturewebsites zullen niet worden meegenomen in de procedure.