Docent Motorvoertuigentechniek (Open Sollicitatie)

Heb jij na jaren in de werkplaats zin om jouw kennis van het mooie vak motorvoertuigentechniek te delen met studenten? 

Wat ga je doen?

Auto's, vrachtwagens, tractors, heftrucks, hoogwerkers, tuin- en parkmachines. Als het beweegt en er zit een motor of accu in, dan gaat jouw hart sneller kloppen. Tijdens de opleiding voertuigen en mobiele werktuigen leren studenten hoe ze werken. En welk gereedschap er nodig is om kapotte onderdelen snel weer goed en veilig te repareren. De machines en voertuigen die dagelijks zwaar werk verrichten, vereisen onderhoud. In de werkplaats is alles wat nodig is om er samen met je studenten aan te sleutelen. 

Dankzij jou gaan studenten enthousiast de schoolbanken in om alles te leren omtrent mobiliteitstechniek. Je helpt studenten van mbo niveau 2,3 en 4 om kennis en vaardigheden te leren van het vak.
De uitdaging om van onze studenten echte vakkrachten te maken ga jij dan ook niet uit de weg. Je verzorgt  diverse theoretische lessen en praktijklessen. Je doet de studieloopbaanbegeleiding en voert portfoliogesprekken. Naast het lesgeven is het begeleiden, stimuleren en coachen van studenten een belangrijke taak. Je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en integreert deze in jouw lessen. Hierbij maak je gebruik van jouw netwerk in het werkveld.

Wie ben jij?

Jij hebt het onderwijs in de vingers zitten. Je staat stevig in je schoenen en hebt ervaring met het motiveren en binden van studenten. Je bent in staat om in te spelen op vernieuwingen in het onderwijs. Uiteraard breng je jouw technische kennis, die je hebt opgedaan in de praktijk met je mee! Verder beschik je over:
-HBO diploma op het gebied van mobiliteitstechniek of een vergelijkbare opleiding;
-(bijna) afgeronde lerarenopleiding en/of een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift PDG;
-Kennis van personenautotechniek en bedrijfsautotechniek.

Wat bieden wij?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen.
We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Daarnaast bieden wij:

  • Salaris maximaal €4429;
  • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
  • Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
  • Bijdrage in (aanvullende) ziektekostenverzekering;
  • Goede pensioen opbouw bij ABP;
  • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.

 Loop je liever eerst een keer mee? Onze collega's staan graag klaar om je wegwijs te maken binnen Curio. Neem contact op met Hedie Klaassen via recruitment@curio.nl.

Wie zijn wij?

Onze ambitie is zorgen dat onze studenten en leerlingen kansrijk en wendbaar zijn op het moment dat ze klaar zijn met hun opleiding, zodat ze zijn voorbereid op de flexibele arbeidsmarkt van de toekomst.
Onze vmbo-scholen vind je van Andel tot in Halsteren. Daarnaast hebben wij het mbo. Dat vind je in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.
Wij helpen om onze leerlingen en het beste uit zichzelf te halen. Hoe oud ze ook zijn. Zodat de regio dat ook kan doen. Wij zijn de beroepsopleider van West-Brabant.

Wat vragen wij?

Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Klik hier voor meer informatie over de VOG.

Toelichting op sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Hedie Klaassen, vakspecialist recruitment.

Functiegegevens

Contactgegevens contactpersoon

Contactgegevens vacaturehouder

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Online screening, via zoekmachines en sociale media, kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Alleen sollicitaties via www.werkenbijcurio.nl worden in behandeling genomen.
Sollicitaties via de mail, Indeed of andere vacaturewebsites zullen niet worden meegenomen in de procedure.