Docent Mechatronica (Open Sollicitatie)

We zijn op zoek naar een enthousiaste docent Elektrotechniek of mechatronica om de onderwijseenheid Engineering in Bergen op Zoom te komen versterken!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met studenten die zich willen ontwikkelen naar het vak van monteur of engineer in de elektrotechniek of de mechatronica. Je gaat samen met de studenten elektrische systemen en mechanische toepassingen opbouwen. Het werk omvat vele verschillende disciplines zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek en verschillende computersystemen en –programma’s. Complexe machines en installaties worden digitaal ontworpen waarbij je de studenten helpt dit in verschillende computerprogramma’s te doen. Omdat we vakspecialisten afleveren op de arbeidsmarkt, zijn de opgeleid met de laatste technieken zoals Solid Works. Hier heb je ervaring mee en deze kennis kun je delen met onze studenten.

Wie ben jij?

Jij bent werkzaam in de technische industrie en bent op zoek naar een andere uitdaging en je wilt graag een maatschappelijke bijdrage leveren. Ook omdat jij snapt hoe belangrijk het is om goede vakkrachten op te leiden voor de beroepspraktijk. Je weet hoe je jouw vak kunt overdragen op een wijze die aansluit bij onze studenten.
Je hebt een hbo werk- en denkniveau. Daarnaast is een lesbevoegdheid ideaal. Mocht je geen lesbevoegdheid hebben, geen punt. Je krijgt de mogelijkheid om die via ons te behalen.

Daarnaast:
- Ben je digitaal vaardig (kennis van Office en Teams)
- Heb je ervaring met Solid Works en E-plan
- Kan je goed samenwerken en heb je een pro actieve houding ten aanzien van vernieuwingen in het onderwijs.
- Beschik je over een minimaal een mbo niveau 4 diploma en hbo werk- en denkniveau

Wat bieden wij?

We bieden je een prachtige werkplek waar complete productielijnen worden gebouwd in onze inspirerende school in Bergen op Zoom.
Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen.
We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Daarnaast bieden wij:

  • Salaris maximaal €4429;
  • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
  • Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
  • Bijdrage in (aanvullende) ziektekostenverzekering;
  • Goede pensioen opbouw bij ABP;
  • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.

 Loop je liever eerst een keer mee? Onze collega's staan graag klaar om je wegwijs te maken binnen Curio. Neem hiervoor contact op met de vacaturehouder Hedie Klaassen via recruitment@curio.nl.

Wie zijn wij?

Curio sector techniek en technologie leidt jonge mensen op tot zelfstandige vakmensen die de wereld om hen heen verrassen en verbazen met duurzame en resultaatgerichte oplossingen. We werken vanuit een onderscheidende visie op opleiden. We leveren daarmee aantoonbaar uitstekend opgeleide mensen af die klaar zijn om tijdens hun loopbaan juiste keuzes te maken. Met onze organisatie, presentatie en samenwerkingen laten we zien dat we relevant zijn. We binden en verbinden studenten, ouders, bedrijfsleven en medewerkers.
Curio sector techniek en technologie is onderdeel van Curio.

Wat vragen wij?

Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Klik hier voor meer informatie over de VOG.

Toelichting op sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Hedie Klaassen, vakspecialist recruitment.

Functiegegevens

Contactgegevens contactpersoon

Contactgegevens vacaturehouder

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Online screening, via zoekmachines en sociale media, kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Alleen sollicitaties via www.werkenbijcurio.nl worden in behandeling genomen.
Sollicitaties via de mail, Indeed of andere vacaturewebsites zullen niet worden meegenomen in de procedure.