Docent IT systems en Devices TT0055

Uitstekend onderwijs moet vanzelfsprekend zijn en heeft een goede ondersteuning nodig. Curio Sector techniek en technologie draagt hier aan bij. Binnen Curio techniek en technologie zijn we op zoek naar een Docent IT systems en Devices. Meer informatie over het Curio kun je vinden op de website www.curio.nl. 

Wat ga je doen?

Dankzij jou gaan studenten enthousiast de schoolbanken in om alles te leren omtrent IT-systemen. Je helpt studenten van een aantal verschillende mbo-niveau 4 ICT opleidingen.

Je lessen maak je interessant met voorbeelden vanuit je praktijkervaring en met vakinhoudelijke demonstraties. Je ként het niet alleen, je kúnt het ook. Daardoor wil geen enkele student jouw lessen missen! Naast het lesgeven is het begeleiden, stimuleren en coachen van studenten een belangrijke taak; hoe krijg en hou je je studenten gemotiveerd aan het werk? We zijn continue het lesmateriaal aan het verbeteren, daar kun jij ook jouw bijdrage aan leveren.

Je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en integreert deze in jouw lessen. Hierbij maak je gebruik van jouw netwerk in het werkveld.
Samen met je collega’s binnen je onderwijseenheid maak je de (online en offline) leeromgeving van de studenten zo aantrekkelijk en uitdagend mogelijk. De fysieke opleidingslocaties zijn voor de IT-opleidingen Breda en Roosendaal, je zult echter voornamelijk in Breda je werkzaamheden uitvoeren.

Wie ben jij?

Jij hebt het onderwijs in de vingers zitten. Je staat stevig in je schoenen en hebt ervaring met het motiveren en binden van studenten. Je bent in staat om in te spelen op vernieuwingen in het onderwijs. Uiteraard breng je jouw technische kennis en kunde, die je hebt opgedaan in de praktijk met je mee! Verder beschik je over een (bijna) afgeronde lerarenopleiding en/of een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG). Beschik je hier niet over maar ben je bereid hierin te investeren? Dan investeert Curio, onder voorwaarden, ook in jou!
Je beschikt over een afgerond diploma op het gebied van ICT of ruime praktijkervaring ondersteund door certificaten.

Onze ideale nieuwe collega heeft kennis van & ervaring met een aantal van deze technieken;
- Microsoft Windows Server & Client
- Microsoft Azure
- VMware
- Linux Server
- Cybersecurity; alles wat wij en de studenten bouwen, moet “dichtgetimmerd” zijn
- Netwerkapparatuur bij voorkeur op tenminste CCENT/CCNA niveau
- IOT

Het zou helemaal mooi zijn als je ook nog kennis en ervaring meebrengt van één of meerdere onderstaande technieken;
- SQL
- Scripting
- Projectmanagement

Uiteraard hou je je vakkennis bij; je moet ook vakdocent kunnen blijven. Hierin wordt je door Curio gefaciliteerd (tijd en trainingen).
 

Wat bieden wij?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen.
We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Daarnaast bieden wij:
- Salaris maximaal €5.018,00;
- Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
- Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
- Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
- Bijdrage in (aanvullende) ziektekostenverzekering;
- Goede pensioen opbouw bij ABP;
- Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.
Loop je liever eerst een keer mee? Onze collega's staan graag klaar om je wegwijs te maken binnen Curio.

Wie zijn wij?

Binnen het domein techniek en technologie leidt Curio studenten op tot zelfstandige vakmensen die nieuwgierig zijn naar de wereld om hen heen. Die nadenken over de kwaliteit ervan en zoeken naar duurzame en innovatieve oplossingen. We leveren daarmee goed opgeleide mensen af die klaar zijn om tijdens hun loopbaan juiste keuzes te maken. We binden en verbinden studenten, ouders, bedrijfsleven en medewerkers.

Wat vragen wij?

Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Klik hier voor meer informatie over de VOG.

Toelichting op sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Paul van Hegelsom, Onderwijsmanager.

Functiegegevens

Contactgegevens contactpersoon

Contactgegevens vacaturehouder

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Online screening, via zoekmachines en sociale media, kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Alleen sollicitaties via www.werkenbijcurio.nl worden in behandeling genomen.
Sollicitaties via de mail, Indeed of andere vacaturewebsites zullen niet worden meegenomen in de procedure.